Sari la conținut

NURGUL YESILCAY ("Sultana Kosem") si-a deschis magazin de genti! Iata cat de reusite sunt creatiile sale si cat costa o geanta, marca Nurgul!

NURGUL YESILCAY ("Sultana Kosem") si-a deschis magazin de genti! Iata cat de reusite sunt creatiile sale si cat costa o geanta, marca Nurgul!

Nurgul Yesilcay, din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D, in fiecare zi de luni si marti, de la ora 20:00, si-a deschis magazin de genti.

Recunoscuta pentru talentul ei pentru desen si pictura, frumoasa Nurgul a revenit la prima ei dragoste, dupa o „pauza” care a durat aproape 12 ani, timp in care talentata actita si-a dedicat timpul cresterii fiului ei, Osman (acum in varsta de 12 ani) si actoriei.

Citeste si: NURGUL YESILCAY (Sultana KOSEM), “prizonieră” două zile, la Palatul Topkapi din Istanbul! Iata cum s-a pregatit celebra actrita pentru cel mai dificil rol din cariera sa!

Dar, in tot acest timp, pasiunea lui Nurgul pentru arta a ramas constanta. Actrita si-a deschis un magazin de genti in Bodrum iar o geanta costa in jur de 3,000 TRY (lire turcesti – n.r.), in jur de 700 de euro. Se pare ca produsele marca Nurgul au cucerit imediat piata asa cum o demonstreaza un admirator arab, care se zvoneste ca a achizitionat imediat 100 genti.

Citeste si: HALIT ERGENC (Colonelul CEVDET din "PATRIA MEA ESTI TU"), un actor de standarde mondiale, a carui daruire pentru profesia sa este asemanata de presa din Turcia cu cea a unui fotbalist de talia lui HAGI sau MARADONA! Iata ce aparitie spectaculoasa a avut actorul la Festivalul de Film din Egipt!

"Ma cunosc, am tendinta de a face lucruri sofisticate. In loc sa pierd timpul, il folosesc in modul cel mai eficient, il exploatez la maxim!", a declarat Nurgul Yesilcay presei locale.

Nurgul Yesilcay da viata Sultanei Kosem, din serialul omonim, difuzat in fiecare zi, de luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.  
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net