Sari la conținut

Kamara, victima unui plan diabolic pus la cale de Madalina? Iata ce detalii socante au iesit la iveala despre trecutul fostei sale iubite!

Kamara, victima unui plan diabolic pus la cale de Madalina? Iata ce detalii socante au iesit la iveala despre trecutul fostei sale iubite!

Kamara a dat cartile pe fata si facut lumina in ceea ce priveste relatia sa cu Madalina.

Kamara si Madalina au trait o poveste de iubire cu un debut intens, insa dupa doar doua luni au decis sa se desparta si sa o ia fiecare pe drumul lui.
Kamara a recunoscut faptul ca a cunoscut-o pe noua sa iubita chiar in primele zile ale anului, cand se afla la Brasov si a placut-o din prima clipa. Cei doi indragostiti pareau increzatori in viitorul relatiei lor si sperau ca va invinge orice obstacol impreuna.


Conform spuselor Madalinei, totul a inceput mult prea repede si cei doi indragostiti s-au cam precipitat intrand intr-o relatie fara sa se cunoasca indeajuns de bine reciproc.Cu o seara in urma, Madalina, vizibil afectata a recunoscut ca a deranjat-o foarte mult atat atitudinea iubitului ei fata de sotia lui, cat si de comportamentul amandurora de la finalul emisiunii in care au fost invitati impreuna. Madalina a pus piciorul in prag si a decis sa puna capat relatiei sale cu Kamara.

De aceasta data, Kamara a fost cel care a venit in platoul "WOWbiz" pentru a da cartile pe fata in legatura cu despartirea de Madalina. Acesta a marturisit ca principala cauza care a dus la despartirea lor a fost decoperirea unor detalii socante din trecutul Madalinei, care l-au facut sa se indoiasca de caracterul ei.

"Madalina a fost dusa la psihiatru dupa ce s-a despartit de un iubit! M-am gandit ca mi-am expus copilul la un pericol lasandu-l cu Madalina", a spus Kamara.

Kamara a subliniat ca totul induce ideea ca Madalina a pus la cale un plan uluitor pentru a patrunde in viata lui si implicit pentru a deveni cunoscut in lumea mondena.

 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net