Sari la conținut

HILAL si YILDIZ din "PATRIA MEA ESTI TU", cele mai bune prietene si dincolo de platourile de filmare! Iata ce legatura frumoasa de prietenie s-a realizat intre cele doua tinere pe durata serialul!

HILAL si YILDIZ din "PATRIA MEA ESTI TU", cele mai bune prietene si dincolo de platourile de filmare! Iata ce legatura frumoasa de prietenie s-a realizat intre cele doua tinere pe durata serialul!

Pinar Deniz si Miray Daner s-au cunoscut pe platourile de filmare si au legat cea mai frumoasa relatie de prietenie.

Miray Daner, una dintre cele mai tinere actrite (18 ani) a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.Viata ei de actrita a inceput la 7 ani cu rolul din "Bez Bebek" ("Papusa din carpa") si la 14 ani a jucat in "Yaman", unul dintre cele mai indragite seriale. Performanta ei a stralucit odata cu rolul Hilal din "Vatanım Sensin" ("Patria mea estu tu") si astfel, la varsta de 18 ani, frumoasa actrita si-a creat propriul miracol prin frumusete, talent, putere si succes.Pinar Deniz s-a nascut in 1994, in Istanbul si a absolvit cu succes Facultatea de Relatii Publice si Publicitate in cadrul Universitatii din Istanbul.
Descoperindu-si inca de mica talentul actoricesc si farmecul deosebit, Pinar a urmat cursuri de specializare in actorie si a inceput sa se dedice trup si suflet profesiei sale.
Talentul si frumusetea ei au fost rapid remarcate de marile case de productie sin Turcia, care fara sa stea pe ganduri i-au oferit deja roluri in serialele turcesti.

Astfel ca prima sa experienta pe platoul de filamre a fost in 2014, cand a primit rolul din serialul "Sil Bastan", in urma caruia a primit multe aprecieri si a castigat notorietate.
In anul 2015, Pinar Deniz a jucat in videoclipul celebrului cantaret Murat Dalkilic si in acelasi an a fost cooptata intr-o noua productie, "Beyaz Yalan".

Insa de departe rolul care i-a adus un succes rasunator si a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite a fost cel jucat in serialul-fenomen "Patria mea esti tu". La doar 24 de ani, frumaosa actrita interpreteaza magistral rolul suavei Yildiz, fiica colonelului Cevdet.

Cele doua tinere s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului " Patria mea esti tu" si au interpretat cu succes rolurile celor doua surori Hilal si Yildiz, ceea ce le-a apropiat foarte mult si le-a determinat sa se imprieteneasca si sa devina adevarate surori si in viata reala.


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net