Sari la conținut

Se schimba cartelele la metrou! De pe 15 octombrie, ai CINCI noi optiuni de calatorie!

Se schimba cartelele la metrou! De pe 15 octombrie, ai CINCI noi optiuni de calatorie!

Metrorex informează călătorii că, începând de duminică, 15 octombrie a.c., va introduce spre achiziţionare cinci noi titluri de călătorie cu metroul.

"Prin acest proiect, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017 şi tipărit în Monitorul Oficial al României în data de 10 septembrie a.c., Metrorex îmbogăţeşte paleta de titluri de călătorie ce vor veni în sprijinul călătorilor, fără implicaţii financiare suplimentare din partea acestora.
Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt:
 
- cartela cu o călătorie - 2,5 lei;
- abonamentul anual - 720 lei;
- cartela grup 3 persoane - 5 lei;
- cartela grup 4 persoane - 6,5 lei;
- cartela grup 5 persoane - 8 lei.
 
Avantajele noilor titluri de călătorie:
 
- cartela cu o singură călătorie poate fi folosită de pasagerii care doresc să efectueze o singură călătorie cu metroul;
- abonamentul anual urmăreşte fidelizarea călătorilor de zi cu zi pe o perioadă mai mare de o lună şi oferă avantajul unor costuri lunare reduse faţă de cele generate de achiziţionarea mai multor abonamente lunare. Astfel, prin comparaţia costurilor anuale pentru cele două tipuri de abonamente, călătorii care optează pentru acest abonament pot beneficia de circa o lună şi jumătate de “gratuitate” la transportul cu metroul;
- cartelele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin în sprijinul grupurilor (atât călători fideli, cât şi turişti) cu preţuri mai avantajoase per călătorie faţă de titlurile existente.
Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele având ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a călătorilor ocazionali", se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor.
viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net