Sari la conținut
dragostepunctroplay-circle icon

dragostepunctro


Despre emisiune

Adrian Nartea pariază pe relaţiile virtuale în cel mai nou reality-show realizat de Kanal D, “dragostepunctro”. Adrian Nartea îi aduce faţă în faţă pe cei care au avut curajul să îşi caute jumătatea pe internet, dar care nu au reuşit să se întâlnească în viaţa reală, ajutându-i să se cunoască, să trăiască o perioadă împreună sub acelaşi acoperiş şi, astfel, să afle dacă şi-au găsit într-adevăr sufletul pereche.

“dragostepunctro” este un reality-show care intră în intimitatea unei relaţii virtuale, prezintă cum încep şi se dezvoltă relaţiile pe internet dar, cel mai important, cum se transferă ele în viaţa reală.

Cuplurile care s-au “cunoscut” în prealabil pe Internet vor sta împreună într-un apartament de lux, vreme de două zile şi, la finele acestora vom avea ocazia să vedem dacă participanţii reuşesc să rămână împreună şi în viaţa reală sau dacă diferenţele dintre ei îi vor separa, în final.

Multe întrebări apar atunci când realizezi că cel de care te-ai îndrăgostit este, de fapt, un necunoscut ascuns în spatele ecranului calculatorului. vârsta, starea civilă, aspectul fizic sunt toate puse la îndoială la începutul unei relaţii virtuale. “dragostepunctro” va dezvălui adevărul despre relaţiile virtuale şi va oferi răspunsul la întrebarea: există dragoste adevărată pe Internet?

Atunci când vine vorba de Internet, multă lume se întreabă poate, cum este această lume, cum sunt oamenii de-acolo şi cum se adaptează ei vieţii reale atunci când se întâlnesc. Mulţi îşi imaginează că cei care se “cupleaza” în lumea virtuală, nu se pot adapta iar relaţiile lor nu vor supravieţui vieţii reale.

“Dragostepunctro” este emisiunea care ne arată cum, de la un singur click, viaţa unora se poate schimba pentru totdeauna.